Winkel

Een prachtig ingerichte kledingzaak in hartje Gouda. Een karakteristieke mannenmodezaak, ingericht in Engelse sferen. Met een collectie kleding voor mannen die zowel zakelijk als in hun vrije tijd kiezen voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijke service.

Blokzijl Kleding was al sinds 1979 een bekende naam in Gouda en omstreken, toen wij de zaak in 2000 overnamen. Wij kochten de winkel aan de Zeugstraat van oprichter Jacques Blokzijl en richtten deze in als een huiskamer. We vonden behang in Engeland, maakten paskamer-gordijnen van Engelse stof, plaatsten karpetten en een kroonluchter. Zo maakten we er in de loop der jaren een heel intieme, klassieke winkel van. Twee jaar geleden verhuisden we naar de Lange Tiendeweg nummer 33. Iedereen verwachtte dat we nu wel zouden overstappen op een strak en wit interieur. Maar waarom? Dit past bij ons én bij onze klanten.

Een winkel moet een beleving zijn. Niet enkel binnenlopen, kopen en weer weg gaan. Even stil staan rond kijken, zich verwonderen, een glimlach, een vraag. Nu velen thuis vanachter de laptop winkelen, willen wij juist met onze winkel laten zien dat kleding kopen zoveel meer is dan een druk op de knop.

Kleren zien, ruiken, voelen en passen lukt van achter een scherm niet. En als u dan een winkel binnenloopt, laat dat dan onze winkel zijn.