Service

Wij werken al zo’n veertig jaar in het kledingvak. We zijn beiden begonnen met een baantje naast school, in een confectiewinkel. Daar werd de liefde voor kleding geboren. Door de jaren heen hebben wij geleerd hoe belangrijk het is om je te onderscheiden. Kwaliteit moet altijd de hoogste prioriteit hebben. En wij willen onze klanten persoonlijk kennen. Alleen dan kun je adviseren over de juiste kledingkeuze. Kom dus eerst eens een kopje koffie drinken, dan praten we wat. Geen druk, geen haast; zo bouwen we aan een persoonlijke relatie.

Wat we bij Blokzijl heel gewoon vinden

Na verloop van tijd kan uw kostuum vast wel eens naar de stomerij. Wij verzorgen dit graag voor u. Breng uw kostuum (of ander bij ons aangeschaft kledingstuk) en wij bekijken opnieuw de pasvorm en controleren ook de knopen en naden, zodat u weer optimaal van uw kledingstuk kunt genieten.

service

Kleur-, en persoonlijk kledingadvies

Samen met u nemen we uw garderobe door en bekijken we hoe de garderobe aangevuld kan worden met bijvoorbeeld speciale gelegenheidskleding of leuke vrijetijdskleding. Mocht u geïnteresseerd zijn in een ‘eigen’ kleuradvies dan kunnen wij u daar ook mee van dienst zijn door u in contact te brengen met een specialist.

Bezorgen en vermaken

Als u er om vraagt, dan bezorgen wij de door u aangeschafte kleding. En alle bij ons nieuw aangeschafte kleding wordt uiteraard gratis vermaakt. Gedragen kleding vermaken wij tegen een schappelijk tarief.