Maatkleding is ‘made to measure’

Maatwerk is helemaal van deze tijd. De mensen zoeken weer naar kwalitatief hoogwaardige, duurzame producten, die in Europa zijn gemaakt. Wanneer u een maatpak, -overhemd, -broek of -schoenen laat maken, heeft u daar jarenlang plezier van. En alles wordt snel geleverd. Bovendien heeft u een heel persoonlijk kledingstuk. U kunt kiezen uit honderden, zo niet duizenden verschillende stoffen, knopen en voeringen. Uw initialen er op of een extra binnenzak? Het kan allemaal. Klanten gaan opgetogen de deur uit in hún kleding. Dat maakt ons werk elke dag tot een feestje.

Een op maat gemaakt kostuum, een passend colbert en de juiste pasvorm pantalon passend bij uw lichaamstype. Dan komt u natuurlijk langs bij de specialist. We voeren meer dan 2000 stalen uit de Scabal stoffencollectie. U wordt door ons bijgestaan om de juiste keuze te maken uit deze stoffen en u kiest een dessin in de door u gewenste kwaliteit. Hetzij in linnen, hetzij in katoen. Een maatkostuum is bij ons al mogelijk vanaf € 879.-

Na de stofkeuze is het de beurt aan het “interieur” van uw pak en de details. Tientallen kleuren en designs in voeringen en opties zijn er mogelijk, knopen en stiksels naar uw wensen. Als u uw pak gepersonaliseerd wilt hebben met uw naam geborduurd in de voering, dan is dat mogelijk. Wij adviseren u graag over de procedure.

maatwerk

Shirt op maat

Een naar uw eigen maten en wensen gemaakt shirt? Super “two-ply” Egyptische katoen uit Italiaanse stoffencollecties in vele dessins en schitterende uni’s. Voor de shirts werken wij onder andere samen met Emanuel Berg.

Handgemaakte schoenen

Zoals u wellicht weet kunt u ook bij ons terecht voor handgemaakte schoenen. Hiervoor werken wij samen met de bekende schoenenmakerij Ambiorix uit België.

In 1895 begon Louis Steyns een schoenenmakerij in Verviers. Zijn bedrijf kende snel een grote bloei. In 1907 verplaatste de familie Steyns de industriële activiteiten naar Tongeren om er uit te groeien tot de meest vooraanstaande schoenenfabrikant van het land. De continue innovatie en vernieuwende aanpak geeft Ambiorix voortdurend nieuwe impulsen waardoor altijd kwaliteit, draagcomfort en design centraal staan.

Alle schoenen worden in België, in verschillende leersoorten en kleuren, naar uw maten met de hand gemaakt.

Blokzijl Kleding is voor Ambiorix het enige verkooppunt in een straal van 40 kilometer rond Gouda. Komt u eens binnen om de nieuwe modellen te bekijken!